Fulgi Hipp de cereale ecologice – Fructe 200 g

SKU: MAR-H2714

14.00lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Stoc epuizat

Fulgi Hipp de cereale ecologice – Fructe 200 g Fulgi de cereale ecologice si banana, in forma instant. Potrivite ca mic dejun complet pentru copii; intre mese, dimineata sau dupa-amiaza. Important: Pentru a asigura sanatatea copilului dumneavoastra va rugam preparati produsul conform instructiunilor si cantitatilor indicate. Intotdeauna utilizati o lingurita cand hraniti copilul si preparati o masa proaspata de fiecare data. Sigilati bine pachetul dupa fiecare deschidere si depozitati cutia la temperatura camerei, intr-un loc uscat. Va rugam nu incalziti masa la microunde – risc de arsuri! Asigurati igiena dentara a copilului dumneavoastra incepand cu aparitia primului dinte, inainte de culcare, si nu-i mai dati nimic sa manance ulterior. Va rugam acordati atentie unei alimentatii echilibrate si unui mod de viata sanatos. Modalitate de preparare: 1.Puneti aprox. 6 linguri (35 g) de HiPP Fulgi de Cereale Ecologice – Fructe in bolul de preparare. 2.Adaugati 100 ml lapte de vaca si amestecati cu o lingura. Produsul este pregatit pentru consum. Ingrediente: 95% amestec de 7 cereale* (fulgi de ovaz integral*, fulgi de grau integral*, amestec crocant* (faina de grau integral*, faina de grau*), faina de grau integral*, faina de orz integral*, faina de ovaz integral*, faina de porumb*, faina de alac integral*, faina de secara integrala*, faina de mei integral*), 5% fulgi de banana*, vitamina B1. Contine gluten. * din productie ecologica (HR-EKO-07)(Agricultura UE/non-UE). Caracteristici: 82% fulgi de cereale integrale (contin gluten). Cu bucati delicate – usor de mestecat. Fara adaos de zaharuri (ingredientele contin zaharuri in mod natural). Fara stafide. Bogate in vitamina B1 (conform legii) – sprijina sistemul nervos. Fara arome artificiale. Declaratie nutritionala/ 100 g: Valoare energetica kJ/kcal 1.565/371. Grasimi 4,7 g – din care acizi grasi saturati 0,8 g. Glucide 66,8 g – din care zaharuri 13,2 g. Fibre 8,5 g. Proteine 11,0 g. Sare